ukenru
ispaniia-ne-planuie-nadsylaty-do-ukrainy-svoikh-viiskovykh-hlava-mzs

Іспанія не планує надсилати до України своїх військових - глава МЗС

 • 112633 переглядiв

Іспанія не розглядає можливість введення військ в Україну, і жодна країна наразі не розглядає таку можливість. Глава МЗС Іспанії також підкреслив, що Київ також не просить партнерів про військо.

Іспанія, як і ніші країни не розглядає можливість виправки своїх військ до України. Про це заявив міністр закордонних справ Іспанії передає Cadena SER, пише УНН.

Деталі 

Альбарес відповів на коментарі деяких політичних партій щодо нібито войовничої риторики уряду і пояснив, що "іспанці чудово знають, що зараз відбувається в Європі: йде загарбницька війна з боку постійного члена Ради Безпеки ООН".

Саме тому, за його словами, Іспанія допомагає Україні, "тому що ми не можемо допустити, щоб війна повернулася в Європу як спосіб вирішення конфліктів між державами".

Він також підкреслив, що Україна не просить надсилати іноземні війська, і жодна країна наразі не розглядає цієї можливості. 

Україна не просила надіслати війська, але ми нічого не виключаємо - МЗС Франції09.03.24, 17:03 • [views_0]

Іспанія не розглядає можливість відправки військ в Україну, і жодна країна не розглядає це. І Україна теж не просить війська. Вони просять про інші речі

- заявив глава МЗС Іспанії.

Нагадаємо

Взимку прем’єр-міністри чотирьох центральноєвропейських країн-членів НАТО заявили, що не планують надсилати сухопутні війська в Україну.

Володимир Омельченко

Війна