hirski-riatuvalnyky-dopomohly-dvom-turystam-na-prykarpatti

Гірські рятувальники допомогли двом туристам на Прикарпатті

 • 9428 переглядiв

На Прикарпатті рятувальники надали допомогу травмованому чоловіку в селі Осмолода та жінці з погіршенням самопочуття під час групової екскурсії. Обидва випадки сталися в гірській місцевості, постраждалим надано необхідну допомогу.

На Прикарпатті гірські рятувальники надали допомогу двом туристам: чоловікові, який травмувався в селі Осмолода, та жінці з Хмельницького, у якої погіршилось самопочуття під час групової екскурсії. Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій, передає УНН.

Деталі

На Прикарпатті гірські рятувальники двічі впродовж останніх днів надавали допомогу туристам. У першому випадку, рятувальники надали домедичну допомогу чоловікові 1974 року народження, який травмувався в селі Осмолода Калуського району. Після надання першої допомоги та організації супроводу, постраждалого передали медикам.

У другому випадку ворохтянські рятувальники допомогли жительці міста Хмельницький 1973 року народження, у якої погіршилося самопочуття під час перебування в гірській місцевості. Жінка була частиною туристичної групи з 19 осіб.

ДСНС врятували 24 мешканців будинку в Одесі під час пожежі28.07.24, 11:02

Популярні

Новини по темі

У Павлограді на Дніпропетровщині пролунали вибухи

 • 28898 переглядiв

За день окупанти 21 раз обстріляли Сумщину: 72 вибухи

 • 45967 переглядiв

Зеленський відзначив героїзм двох бригад та роботу ГУР

 • 90723 переглядiв