get-nepravilna-situatsiya-mer-cherkas-otsiniv-napadi-nardepiv-na-golovu-ova-taburtsya

“Геть неправильна ситуація”: мер Черкас оцінив нападки нардепів на голову ОВА Табурця

 • 261006 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Представники влади під час війни мають об’єднуватися і працювати задля перемоги України, а не дискредитувати місцеву владу. Про це у коментарі УНН заявив мер Черкас Анатолій Бондаренко, коментуючи нападки народних депутатів на голову Черкаської обласної військової адміністрації Ігоря Табурця.

Деталі

Бондаренко зазначив, що депутати мають звертатися до правоохоронців, якщо володіють інформацією про якісь злочини. Водночас він наголосив, що займатися нині цими питаннями - не на часі.

Цитата

“Якщо у депутатів є інформація, про яку вони заявляють, то вони повинні йти в правоохоронні органи. Враховуючи те, що вони всі фактично з однієї партії, окрім Яценка, то, на мою думку, це геть неправильна ситуація. Думаю, що не на часі сьогодні займатися такими питаннями, на часі - об‘єднуватися і працювати спільно з президентом задля нашої перемоги”, - зауважив мер Черкас.

Нагадаємо

Народний депутат Антон Яценко, який раніше був членом “Партії регіонів”, ініціював кілька кримінальних справ проти голови Черкаської ОВА Ігоря Табурця. Зокрема, у своїх звинуваченнях нардеп неодноразово посилався на інформацію від блогера, якого раніше викривали на розповсюдженні фейків. 

Нині Табурець подав до суду позов проти Яценка щодо захисту честі й гідності. Водночас черкаські депутати звернулися до Президента з проханням надати оцінку діям нардепів, які дискредитують голову ОВА.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Українські аграрії зібрали вже 29 млн тонн врожаю зерна

     • 1539022 переглядiв

    Київські школярі підуть на осінні канікули 31 жовтня – КМДА

     • 258784 переглядiв

    Деяких студентів переведуть на бюджет: кого торкнеться

     • 203208 переглядiв