ukenru
gensek-obsye-vidvidaye-moskvu-21-24-chervnya-z-robochim-vizitom

Генсек ОБСЄ відвідає Москву 21-24 червня з робочим візитом

 • 16103 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. Генеральний секретар ОБСЄ Хельга Шмід відвідає з офіційним візитом Москву 21-24 червня. Під час поїздки вона планує провести зустрічі з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим, російською делегацією в Парламентській асамблеї ОБСЄ, представниками ОДКБ, а також взяти участь в Московській конференції з міжнародної безпеки - 2021. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу ОБСЄ та пресслужбу МЗС Росії.

Цитата

"Генеральний секретар ОБСЄ Хельга Марія Шмід відвідає Москву 21-24 червня для зустрічей з міністром закордонних справ Російської Федерації Сергієм Лавровим та іншими високопоставленими офіційними особами. Вони обговорять широке коло питань, які впливають на безпеку в регіоні ОБСЄ. Під час її візиту вона також зустрінеться з російською делегацією в Парламентській асамблеї ОБСЄ..., організації Договору про колективну безпеку, візьме участь в IX Московській конференції з міжнародної безпеки і зустрінеться з Союзом жінок Росії", - повідомили в пресслужбі ОБСЄ.

Доповнення

28 травня Шмід прибула з дводенним візитом на Схід України разом з першим заступником голови МЗС України Еміне Джапаровою. Вони відвідали КПВВ "Новотроїцьке", регіональний офіс ОБСЄ, а також провели зустріч з головою Донецької обласної держадміністрації, керівником обласної військово-цивільної адміністрації Павлом Кириленком.

Українські Національні Новини

Політика