ukenru
future-perfect-dvi-tysiachi-publichnykh-sluzhbovtsiv-proidut-bezoplatni-kursy-z-anhliiskoi

Future Perfect: дві тисячі публічних службовців пройдуть безоплатні курси з англійської

 • 25494 переглядiв

2 000 державних службовців та представників органів місцевого самоврядування пройдуть безкоштовні курси англійської мови до рівня В1 в рамках програми Future Perfect, щоб покращити свою здатність спілкуватися з міжнародними партнерами та представляти Україну за кордоном.

У межах програми Future Perfect за підтримки проекту USAID "ГОВЕРЛА" стартують курси з англійської для 2 тис. держслужбовців та представників місцевого самоврядування. Про це повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики, передає УНН.

"2000 публічних службовців пройдуть безоплатні курси з англійської в межах освітньої програми. Аби обмінюватись досвідом та знаннями з міжнародними партнерами та впевнено представляти Україну за кордоном, необхідно добре володіти англійською мовою. Саме тому в межах програми Future Perfect за підтримки проекту USAID "ГОВЕРЛА" стартують курси з англійської для держслужбовців та представників місцевого самоврядування", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що курси передбачають: безоплатне навчання від викладачів з усього світу; практику спілкування у міжнародних групах; миттєвий зворотний зв'язок для відстеження свого прогресу; сертифікат про успішне проходження програми.

"Освітній проект розробляється з урахуванням загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти, а у планах – сертифікація курсів Національним агентством України з питань державної служби. Курс передбачає досягнення усіма учасниками рівня В1", - додають в міністерстві.

Навчання триватиме з 20 травня до 11 серпня. Заявки необхідно подати до 30 квітня.

Нагадаємо

В листопаді минулого року в Україні стартував національний проєкт Future Perfect з популяризації англійської мови, який має на меті стимулювати громадян вивчати іноземну мову для кар'єрного зростання і розширення можливостей працевлаштування.

Павло Башинський

Суспільство