ukenru
fortyfikatsiia-buduietsia-u-masshtabnykh-obiemakh-ukriplennia-zakhystiat-ne-lyshe-meshkantsiv-zaporizhzhia-fedorov

Фортифікація будується у масштабних об’ємах, укріплення захистять не лише мешканців Запоріжжя – Федоров

 • 34258 переглядiв

У Запорізькій області військові та цивільні інженери у три зміни масштабно будують укріплення для захисту мешканців та величезної лінії фронту, незважаючи на спроби Росії перешкодити будівництву.

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни; для створення надійного проекту об’єдналися військові та цивільні інженери; Запорізька область тримає величезну лінію фронту, тому фортифікація буде захищати не лише мешканців Запоріжжя.

Про це в ефірі телемарафону розповів голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров, передає УНН.

Фортифікація будується сьогодні можна сказати у три зміни. Розпочинають її наші будівельники, - як військові так і цивільні, - рано вранці та завершують пізно ввечері

– розповів Федоров.

Посадовець підкреслив, що фортифікація буде захищати "точно не лише мешканців Запоріжжя",  - Федоров нагадав, що "Запорізька область тримає величезну лінію фронту, яка захищає величезну кількість місць".

 Російські військові сили намагаються заважати зведенню фортифікацій, тому будівельникам потрібно зважати ситуацію щодо безпеки.

Звичайно ми орієнтуємося також на безпекову ситуацію. Ворогу не подобається те, що ми будуємо фортифікації і тому він постійно, пильно слідкує та намагається полювати за нашими будівельниками, хто продовжує будувати фортифікації

– сказав Федоров.

Він також зазначив, що наразі є графік робіт, узгоджений президентом Зеленським, прем’єр-міністром та міністром оборони.

Ми будуємо згідно з графіком; буквально 4 дні тому ми ознайомлювали з будівництвом наших журналістів для того, щоб показати нашим мешканцям, що сьогодні будівництво відбувається у край масштабних об’ємах, - для того, щоб забезпечити як наших військових всім тим, що необхідно у військових цілях і, звичайно ж, захистити наших цивільних мешканців

– підсумував Федоров.

Нагадаємо

У Запорізькій області травми отримав 67-річний чоловік внаслідок падіння уламків ворожих дронів. Це сталося у Пологівському районі минулої доби, 28 березня.

Президент Володимир Зеленський ознайомився з перебігом будівництва фортифікаційних споруд біля міста Суми. Йому розповіли про типовий проєкт будівництва взводного опорного пункту, який, зокрема передбачає наявність залізобетонних конструкцій, місць ведення вогню для танків та БМП, укриття з гофрованої сталі.

На території Одеської області оновлюють оборонні фортифікації. Про це пише очільник Одеської облдержадміністрації Олег Кіпер.

Україна отримала 1,5 мільярда доларів від Світового банку - Мінфін29.03.24, 13:27 • [views_0]