ukenru
eksperti-prime-rozkrili-tri-faktori-yaki-roblyat-smak-gorilki-unikalnim

Експерти Prime розкрили три фактори, які роблять смак горілки унікальним

 • 12912 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. Поціновувачі горілки знають, що кожна з них має свій унікальний смак. І хоча, на перший погляд, цей алкогольний напій складається з мінімально простих інгредієнтів – води та спирту, проте існують три фактори, які роблять смак горілки унікальним. Про них експерти горілчаного бренду Prime розповіли на своїй Instagram-сторінці, передає УНН.

"Коли мова заходить про вподобання, то поціновувачі міцних напоїв знають, що кожна горілка має свій власний смак. Хоча, здавалося б, у складі зазвичай тільки спирт та вода, тож всі горілки мають бути однакові. Насправді — ні. Смак напою залежить від багатьох факторів", - написали у Prime.

Так, за словами експертів, визначальним для смаку кожної горілки є три ключові фактори.

"1. Якість води, що використовується. Адже навіть вода з різних джерел має свій присмак; 2. Способи та якість очищення спирту. Саме це робить напій чистим та збалансованим; 3. Ароматичні спирти у складі, що пом'якшують смак горілки", - пояснили горілчані експерти.

Разом із тим, вони відзначили, що будь-яка горілка PRIME органічно поєднує у собі всі ці три фактори, що робить її якісною, а смак – унікальним.

"Горілка PRIME — це досконала комбінація всіх трьох факторів, адже ми використовуємо воду з чистого джерела з глибини 700 метрів, очищуємо спирт класу "Люкс" на сучасному обладнанні та використовуємо авторські рецептури з додаванням ароматичних спиртів, які створено професіоналами-технологами", - підсумували експерти.

Нагадаємо, раніше у "спекотному" відеоролику "Дорослі ігри" лікеро-горілчаний завод "PRIME" показав змінений дизайн пляшки однойменної горілки. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от PRIME Vodka (@prime_vodka)

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу