eksministr-ekonomiky-kazakhstanu-bishymbaiev-mih-zadushyty-svoiu-druzhynu-sudmedekspert

Ексміністр економіки Казахстану Бішимбаєв міг задушити свою дружину - судмедексперт

 • 27726 переглядiв

Екс-міністр економіки Казахстану Бішимбаєв міг душити свою дружину, згідно зі свідченнями судово-медичної експертизи у справі про його вбивство.

В Казахстані відбулося чергове засідання у справі про вбивство з особливою жорстокістю дружини екс-міністра економіки Казахстану - Салтанат Нукенової. Судмедексперт Тахір Халіманазаров під час засідання наголосив, що ексміністр Бішимбаєв міг не тільки бити дружину по голові, а ще й душити, передає УНН.

Це все в сукупності кваліфікується як тяжка шкода і полягає у прямому причинному зв'язку з настанням смерті. Це удари по голові. Не буває такого багаторазового падіння, щоби утворився комплекс пошкоджень. Це виключається. Людина у свідомості стільки разів не падає

- заявив він.

Судмедексперт заявив, що на шиї Нукенової були виявлено дві овальні садна невеликих розмірів, синці таких же розмірів, а також крововиливу в області очей.

Це все разом свідчить про здавлення шиї. Це ушкодження, які відображають цей факт. Тобто був факт розвитку асфіксії у потерпілої

- додав експерт.

Він наголосив, що жінку не тільки били по голові багато разів, а й душили. Халіманзаров також додав, що експерти зафіксували у Нукенової черепно-мозкову травму, однак вона відіграє особливої ​​ролі, адже смерть настала не лише через побої, а й через задушення.

Нагадаємо

В суді Астани слухається справа про вбивство з особливою жорстокістю дружини екс-міністра економіки Казахстану - Салтанат Нукенової. Під час слухання головний підозрюваний і чоловік убитої - Куандик Бішимбаєв розповів свою версію дня смерті Салтанат, а прокурори надали в суді відео побиття в холі ресторану BAU.

Убивав протягом 8 годин: у Казахстані ексміністра економіки судять за вбивство дружини з особливою жорстокістю03.04.24, 00:46

Павло Башинський

Новини Світу

Популярні

Новини по темі

Боррель заявив, що росія повинна залишити Запорізьку АЕС

 • 27295 переглядiв