dynamo-kryvbas-ta-polissia-diznalysia-potentsiinykh-supernykiv-u-yevrokubkakh-uaf

"Динамо", "Кривбас" та "Полісся" дізналися потенційних суперників у єврокубках - УАФ

 • 14065 переглядiв

Українські клуби дізналися можливих суперників у єврокубках. "Динамо" може зіграти з "Рейнджерс", "Кривбас" - з "Вікторією Пльзень", а "Полісся" - з переможцем пари "Шериф" - "Ельфсборг".

Київське "Динамо" дізналося потенційного суперника в третьому відбірному раунді Ліги чемпіонів у випадку проходу далі - зіграють із "Рейнджерсом". Криворізький "Кривбас" проведе зустріч із "Вікторією Пльзень" за вихід до Ліги Європи, а житомирський клуб "Полісся", якщо пройде "Олімпію", зіграє в Лізі конференцій проти переможця пари "Шериф" - "Ельфсборг". Про це пише УНН з посиланням на Українську асоціацію футболу.

Деталі

"Динамо" дізналося потенційного суперника в третьому відбірному раунді Ліги чемпіонів. У випадку перемоги над сербським "Партизаном", кияни зіграють з шотландським "Рейнджерсом", - йдеться в повідомленні.

Але якщо біло-сині вилетять з Ліги чемпіонів від "Партизану", то зустрінуться у рамках третього раунду кваліфікації Ліги Європи з переможцем пари "Лугано" – "Фенербахче".

Криворізький "Кривбас" в рамках третього раунду кваліфікації Ліги Європи зустрінеться проти чеської "Вікторії Пльзень".

В Лізі конференцій переможець протистояння "Полісся" – "Олімпія" зіграє проти переможця у парі "Шериф" – "Ельфсборг".

Також СК "Дніпро-1", який через фінансові труднощі вирішив знятися зі змагань на сезон УПЛ 2024/25, у випадку участі в турнірі та перемозі над "Академією Пушкаша", зіграє проти переможця пари "Арарат-Вірменія" – "Зімбру".

Нагадаємо

Збірна України вийшла до півфіналу Євро-2024 (U19) після перемоги над Італією.

Збірна України з пляжного футболу виграла свою групу в розіграші Євроліги-202421.07.24, 02:31

Павло Башинський

Спорт

    Популярні

    Новини по темі