ukenru
dvoie-deputativ-iz-chornohorii-poikhaly-sposterihaty-za-psevdovyboramy-u-rf

Двоє депутатів із Чорногорії поїхали “спостерігати” за псевдовиборами у рф

 • 45637 переглядiв

Два чорногорських міських депутати брали участь в якості міжнародних експертів-спостерігачів на псевдовиборах "виборах" путіна у рф.

Чорногорські столичні депутати Александра Делетич та Бобан Радович взяли участь у путінських виборах як міжнародні експерти-спостерігачі. Про це повідомили у їх партіях, пише УНН.

Александра Делетич, Генеральний секретар "Правої Чорногорії" та Бобан Радович, Генеральний секретар "Вільної Чорногорії" взяли участь у "виборах" президента російської федерації в санкт-петербурзі як міжнародні експерти-спостерігачі, які мають можливість ознайомитися з виборчою системою рф з першоджерела.

"Спосіб організації та проведення виборів по всій росії, а також тут, в економічному та політичному центрі росії, санкт-петербурзі, справді вражає. Ми почули багато інформації від пана Майкіна. Жінки залучені до підготовки виборчого процесу у відсотковому співвідношенні 73 відсотки, у підготовці беруть участь 23 тисячі осіб, з них понад 70 відсотків – працівники вищої освіти. Також голосування організовано на 99 кораблях і семи полярних станціях. Сам процес виборів і підрахунок голосів супроводжуватимуть численні спостерігачі, як від кандидатів і політичних партій, так і від інших організацій, за присутності великої кількості журналістів. Протягом усього процесу виборів і під час підрахунку голосів на полі будуть присутні близько 300 журналістів. У Санкт-Петербурзі вперше на цих виборах голосуватимуть 85 тис. осіб, - сказала Делетич.

Нагадаємо

Українцям на тимчасово окупованих територіях слід утриматися від участі, спостереження або надання будь-якої допомоги у проведенні незаконних псевдовиборів, організованих російськими окупантами, оскільки такі дії суперечать українському законодавству та міжнародним нормам і можуть призвести до кримінальної відповідальності.

Ірина Колеснік

Політика