dtek-zaprovadzhuie-novyi-dennyi-hrafik-vidkliuchen-dlia-zhyteliv-kyivshchyny

ДТЕК запроваджує денний графік відключень для жителів Київщини

 • 8883 переглядiв

З 21 серпня ДТЕК запроваджує денний графік відключень електроенергії для Київщини. Графік оновлюватиметься щодня о 00:00 та міститиме точну інформацію про відключення на добу.

Для жителів Київської області з 21 серпня оновлюється  система сповіщень про графіки  відключень електроенергії. Запроваджується денний графік відключень на добу, який оновлюватиметься щодня о 00:00. Про це повідомили в ДТЕК Київські регіональні електромережі, передає УНН

Друзі, з 21 серпня ми оновлюємо систему сповіщень про графіки стабілізаційних відключень. Ми прагнемо вдосконалюватись та прислухалися до ваших відгуків і коментарів, тому тепер ви зможете краще планувати свій побут завдяки новій системі

- йдеться у повідомленні ДТЕК.

Тепер для жителів Київщини буде доступно два види графіків: 

Денний графік – точна інформація про відключення на добу, яка оновлюватиметься щодня о 00:00. Він міститиме лише білі та темно-сірі зони, що дозволить краще планувати свій день. Графік базується на командах Укренерго і буде оперативно корегуватися у разі змін протягом дня.

Тижневий графік (той, що є наразі) – прогнозований план стабілізаційних відключень на тиждень, який враховує різні сценарії застосування відключень за командами Укренерго.

Як вказали в ДТЕК, нові зміни а надасть більше точності в прогнозуванні відключень на добу, що допоможе людям краще планувати свій час.

Отже, 21 серпня опівночі на сайті ДТЕК та у чат-боті у Viber та Telegram буде опублікований денний графік на 21 серпня. Щодня о півночі він буде змінюватися відповідно до команд Укренерго. Тижневий графік змінюватися не буде, з ним можна буде ознайомитися в будь-який час.

В Україні сьогодні відключатимуть світло з 16:00 до 24:00. На Донеччині через обстріли рф під землею опинились 55 шахтарів - Міненерго21.08.24, 10:39

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Херсоні ворог атакував автобус, постраждалих немає

     • 17835 переглядiв