dshv-sprostuvaly-chutky-pro-likvidatsiiu-zalyshaiutsia-okremym-rodom-viisk

ДШВ спростували чутки про ліквідацію: залишаються окремим родом військ

 • 22616 переглядiв

Десантно-штурмові війська спростували фейк про їх ліквідацію як окремого роду ЗСУ. ДШВ залишаються самостійною складовою ЗСУ та продовжать розвиватися згідно затвердженої Стратегії до 2035 року.

Інформація, яка поширюється на окремих інформаційних ресурсах про нібито існуючі плани щодо ліквідації Десантно-штурмових військ, як окремого роду Збройних Сил України, не відповідає дійсності. Про це йдеться у заяві ДШВ, передає УНН.

Як зазначили в ДШВ, ворог, не маючи змоги перемогти на полі бою, посилює психологічний тиск на особовий склад Десантно-штурмових військ з метою зниження їх боєздатності. 

Так, на окремих інформаційних ресурсах поширюється інформація про нібито існуючі плани щодо переформування бригад Десантно-штурмових військ в штурмові бригади Сухопутних військ та ліквідації Десантно-штурмових військ, як окремого роду Збройних Сил України.

Хочемо підкреслити, що Десантно-штурмові війська залишаються невід’ємною і самостійною складовою Збройних Сил України та продовжать розвиватися як окремий рід військ, що закріплено у Візії Десантно-штурмових військ Збройних Сил України та затвердженій Стратегії розвитку Десантно-штурмових військ Збройних Сил України до 2035 року

- вказали в ДШВ.

Десантно-штурмові війська створили сайт для охочих вступити до лав ДШВ з можливістю обрати бригаду24.03.24, 16:20

Популярні

Новини по темі

Харківщина: ворог вранці вдарив по Куп'янську, є поранений

 • 18188 переглядiв