derzhdep-ssha-poobitsiav-izrailiu-zakhyst-u-razi-napadu

Держдеп США пообіцяв Ізраїлю захист у разі нападу

 • 29482 переглядiв

Держдеп США заявив про готовність захищати Ізраїль від нападів і тероризму. Водночас США закликають усі сторони до деескалації та вживатимуть заходів для захисту своїх інтересів на Близькому Сході.

США захищатимуть Ізраїль у разі нападу на нього, при цьому Вашингтон робить кроки щодо зниження напруженості в регіоні. З такою заявою виступив керівник прес-служби Держдепартаменту Меттью Міллер, пише АР, передає УНН.

Деталі

"Ми завжди ясно давали зрозуміти, що захищатимемо Ізраїль від тероризму. Ми захищатимемо Ізраїль від нападів, і ми закликаємо всі сторони в регіоні зробити будь-які кроки, які вони можуть, для деескалації", - сказав він в ефірі телеканалу Fox News .

Дипломат додав, що США вживуть усіх заходів для захисту свого персоналу та інтересів на Близькому Сході. "Ми захищатимемо наші інтереси в регіоні, і ми притягуватимемо до відповідальності сторони, які загрожують нашому персоналу", - зазначив він.

Міллер також звернувся до уряду Іраку із закликом забезпечити безпеку та притягнути до відповідальності людей, які беруть участь в атаках ліванської організації шиїту "Хезболлах".

США передають Ірану повідомлення утриматися від ескалації у "критичний момент" для Близького Сходу06.08.24, 09:40

Популярні

Новини по темі

Держдеп США пообіцяв Ізраїлю захист у разі нападу

 • 29482 переглядiв

У Сумах чути вибухи, оголошено загрозу балістичних ударів

 • 66939 переглядiв

Нігер розірвав дипломатичні відносини з Україною

 • 54529 переглядiв

У Мукачеві внаслідок наїзду поїзда загинула дитина

 • 15586 переглядiв