deputata-myrhorodskoi-miskrady-vykryly-na-oderzhanni-khabaria-v-rozmiri-667-tys-dol-vid-mistsevoho-fermera

Депутата Миргородської міськради викрили на одержанні хабаря в розмірі 66,7 тис. дол. від місцевого фермера

 • 29136 переглядiв

Депутата Миргородської міськради, члена земельної комісії викрили на одержанні неправомірної вигоди у сумі 66,7 тис. доларів за вирішення земельного питання. Про це УНН повідомляє з посиланням на САП.

Прокурори САП та детективи НАБУ за оперативного супроводу СБУ викрили депутата Миргородської міської ради, члена земельної комісії, на одержанні неправомірної вигоди у сумі 66,7 тис. дол. США за вирішення земельного питання 

- йдеться в повідомленні.

Як стало відомо УНН з власних джерел, йдеться про депутата Миргородської міської ради Михайла Лавицького.

Деталі

Повідомляється, що за даними слідства, посадовець висловив прохання місцевому фермеру надати неправомірну вигоду у сумі 66,7 тис. доларів за сприяння у продовженні строку дії оренди земельних ділянок та оренди нових. Зокрема, зловмисник обіцяв за надану неправомірну вигоду особисто проголосувати та забезпечити достатню кількість голосів за прийняття потрібних рішень на засіданні земельної комісії та сесії міської ради.

"Депутата викрили на "гарячому" у момент передачі грошових коштів та затримали згідно зі ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу", - повідомляє САП.

Кримінальне правопорушення кваліфіковано за ч. 4 ст. 368 КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міського голову Сум викрили на отриманні хабаря

Анна Мурашко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі