cholovik-u-tsentri-odesy-pobyv-vodiiku-tramvaia-ta-poshkodyv-yoho-teper-yomu-zahrozhuie-do-7-rokiv-uviaznennia

Чоловік у центрі Одеси побив водійку трамвая та пошкодив його: тепер йому загрожує до 7 років ув'язнення

 • 22676 переглядiв

У центрі Одеси чоловік напідпитку побив водійку трамвая та пошкодив його, поліцейські повідомили йому про підозру у хуліганстві, повідомили у середу у ГУНП в Одеській області, пише УНН.

Деталі

Подія сталася наприкінці лютого по обіді на вулиці Преображенській.

За даними поліції, нетверезий чоловік почав дебоширити ще в салоні рухомого трамваю, де безпідставно чіплявся до пасажирів та лаявся у їх бік.

На зупинці правопорушник вибіг на вулицю, розбив вікно дверцят і дзеркало заднього виду транспорту, завдавши збитки на суму майже 4000 грн, вказали у поліції.

"Водійка електротранспорту вийшла з-за керма і зробила зауваження дебоширу, на що той вдарив її та почав тягнути за одяг. Жінка впала, а чоловік розпилив їй в обличчя перцевий газ", - розповіли у поліції.

Постраждала звернулась по медичну допомогу. Вона отримала хімічний опік кон’юнктиви очей І ступеня та садна гомілок, що, за висновком експертизи, є легкими тілесними ушкодженнями.

Фігуранту повідомили про підозру за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України - у хуліганстві. За скоєне правопорушнику загрожує до семи років позбавлення волі.

Популярні

Новини по темі