chernivetskykh-mytnykiv-pidozriuiut-u-spryianni-kontrabandi-elektronnykh-tsyharok

Чернівецьких митників підозрюють у сприянні контрабанді електронних цигарок

 • 29768 переглядiв

Двом головним державним інспекторам митного посту Чернівецької митниці, які сприяли незаконному ввезенню 168 тисяч електронних цигарок на загальну суму 42 млн гривень, повідомили про підозру, повідомили в Нацполіції, пише УНН.

Деталі

Правоохоронці викрили оборудку, до якої причетні працівники митниці, які без належного митного оформлення та внесення відомостей про вантаж до інформаційної бази пропустили в Україну транспортні засоби. 

В результаті чого 168 тисяч електронних цигарок заїхали з Румунії і по дорозі до кордону десь "загубилися". Своїми діями митники сприяли незаконному ввезенню в Україну підакцизної продукції, внаслідок чого було завдано збитків у якості несплати обовʼязкових платежів на суму в 42 мільйони гривень.

 - йдеться в повідомленні.

Двом головним державним інспекторам митного посту Чернівецької митниці повідомлено про підозру за фактом перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо

Столичний суд призначив покарання у вигляді двох років обмеження волі киянину, який у Подільському районі обливав перехожих фарбою.

Популярні

Новини по темі

Окупанти знову обстрілюють Херсон: у місті лунають вибухи

 • 28338 переглядiв

Зеленський ніколи не говорив з Орбаном про припинення вогню

 • 30266 переглядiв