ukenru
cherez-vibukh-gazu-u-maryintsi-zaginula-zhinka

Через вибух газу у Мар'їнці загинула жінка

 • 9841 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 24 грудня. УНН. У житловому будинку в Мар'їнці Донецької області стався вибух, через що загинула жінка. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП в Донецькій області, передає УНН.

Інцидент трапився вчора близько 18:30 в одному з житлових будинків. У ньому був газовий балон.

"Прибувши на місце, співробітники слідчо-оперативної групи встановили, що загиблою є 44-річна господарка оселі. Матір та її 7-річний син знаходилися у кімнаті, коли почули хлопок. Жінка пішла на кухню, щоб перевірити, і саме тоді пролунав вибух. Хлопчик встиг врятуватися і вистрибнув у вікно. За попередніми даними, на 5-літровому газовому балоні зламався редуктор, в результаті чого газ потрапив у кімнату і через велику концентрацію вибухнув", – зазначили у поліції.

Попередньо цей факт кваліфікували за ч.1 ст. 115 з позначкою "Нещасний випадок". Після проведення всіх експертиз буде встановлено остаточну кваліфікацію події.

Нагадаємо, вранці 14 грудня у квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку у Фастові стався вибух. Внаслідок цього загинуло двоє та постраждала одна особа.

Через вибух поліція відкрила кримінальне провадження за порушення правил пожежної безпеки. За інформацією правоохоронців, причина вибуху у багатоповерхівці Фастова пов’язана з витоком газу у квартирі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП