cherez-tekhnichni-porushennia-i-boiovi-dii-bez-svitla-zalyshaiutsia-427-naselenykh-punktiv

По Україні без світла залишаються 427 населених пунктів

 • 20090 переглядiв

Станом на ранок вівторка, 22 листопада, через технічні пошкодження та бойові дії залишаються знеструмленими 427 населених пунктів у семи областях України. За добу енергетики відновили електропостачання майже 8,5 тисячі споживачів

Станом на ранок вівторка, 22 листопада, без світла залишаються 427 населених пунктів у семи областях України через технічні порушення та російські обстріли. Про це повідомляє Міністерство енергетики України, пише УНН.

Через технічні порушення і бойові дії без світла залишаються 427 населених пунктів

- повідмляє Міненерго.

Деталі

У Херсоні заживили майже 300 точок обліку. Після підтоплення внаслідок підриву дамби Каховської ГЕС залишаються відключеними 746 точок обліку, а з урахуванням бойових дій – понад 4,1 тисячі точок обліку. У Херсонській області під'єднано 12 населених пунктів та понад 2,2 тисячі точок обліку, які були відключені через несприятливі погодні умови. Всього в області через бойові дії знеструмлено 45 населених пунктів та 26,4 тисячі точок обліку.

На Донеччині через бойові дії було знеструмлено 2 населених пункти (4174 абоненти). Енергетики повернули світло до 9 населених пунктів, зокрема тих, що були знеструмлені раніше, та заживили 5 584 абоненти. У Запорізькій області через бойові дії за добу відключили 46 абонентів. З технологічних причин відключено 41 абонент.

На Харківщині після відновлення мереж під'єднано 362 споживачі. Знеструмленими залишаються 17,2 тисячі абонентів. Тривають роботи з відновлення.

На Дніпропетровщині через бойові дії в одному з районів області було пошкоджено два ввідних газопроводи. Від газопостачання відключено приватні будинки.

На Київщині у Білій Церкві через самовільне підключення газового водонагрівача у квартирі одного з багатоповерхових будинків у внутрішньобудинковий газопровід та побутові лічильники газу потрапила вода. Газопостачання припинено 35 споживачам. Триває усунення наслідків та відновлення газопостачання.

Через пошкодження ізоляторів на одній з підстанцій сталося відключення лінії електропередачі 110 кВ. Лінію вивели в ремонт, споживачі при цьому не знеструмлювалися.

На Кіровоградщині через технологічні порушення відключилися три лінії електропередачі 10 кВ. Станом на ранок усі споживачі вже зі світлом. Зазначається, що загалом за добу енергетики повернули світло для майже 8,5 тисячі споживачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підтримка партнерів допоможе Україні пройти прийдешню зиму - Галущенко

Ольга Розгон

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    По Україні без світла залишаються 427 населених пунктів

     • 20090 переглядiв