cherez-rotatsiyu-okupantiv-na-bakhmutskomu-napryamku-zmenshilasya-intensivnist-boyiv-cherevatiy

Через ротацію окупантів на Бахмутському напрямку зменшилася інтенсивність боїв - Череватий

 • 619838 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. На Бахмутському напрямку зменшилася інтенсивність боїв, тепер армія рф більше атакує Лимансько-Куп'янський напрямок. Про це повідомив речник Східного управління військ Збройних сил України Сергій Череватий в ефірі всеукраїнського телемарафону, пише УНН.

Цитата

"На Бахмутському напрямку зменшилась інтенсивність боїв. В силу того, що ворог проводив ротаційні заходи. Також туди зайшли підрозділи повітряно-десантних військ противника, мотострілецькі підрозділи, які бачили розбиті підрозділи Вагнера. Вони діють обережно. Були спроби контратак, але вже набагато обачніше, ніж це робив вагнер", - розповів він.

Деталі

За словами Череватого, за минулу добу на Бахмутському напрямку ворог 389 разів обстріляв з артилерії позиції ЗСУ.

В ході боїв було ліквідовано 69 окупантів, 43 дістали поранення, один потрапив у полон.

"Лідером з атак і артилерійських обстрілів зараз є Лимансько-Куп'янський напрямок, де 559 разів ворог бив по нам артилерією різною. 10 бойових зіткнень було, відбулося 10 авіанальотів", - сказав Череватий.

За його словами, на цьому напрямку фронту за добу ліквідовано 77 окупантів, 55 пораненою. Також знищено ворожі БМП-2, дві гаубиці "Гіацинт-Б", дрон-камікадзе "Ланцет", склад боєприпасів і три авто, які перевозили боєприпаси.

Доповнення 

Сили оборони України продовжують наступ на Мелітопольському, Бердянському та Лиманському напрямках, повідомили у четвер у Генеральному штабі ЗСУ.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі