cherez-ataku-bezpilotnykiv-na-kerchenskomu-mostu-v-zatori-stoit-maizhe-tysiacha-avtomobiliv

Через атаку безпілотників на Керченському мосту в заторі стоїть майже тисяча автомобілів

 • 22038 переглядiв

Перед Керченським мостом з боку росії утворилася черга з майже тисячі автомобілів. Час очікування досягає трьох годин, рух був перекритий через атаку безпілотників.

Перед Керченським мостом з боку росії утворилася черга з майже тисячі автомобілів, причому час очікування досягає трьох годин, передає УНН з посиланням на Крим.Реалії.

Російська влада повідомляє, що перед Керченським мостом з боку рф у заторах стоїть майже тисяча автомобілів.

"У черзі з боку Тамані перебуває 752 транспортних засоби. Час очікування близько трьох годин. З боку Керчі черги перед пунктом огляду немає", - йдеться в повідомленні.

Напередодні рух автотранспорту на Керченському мосту був перекритий з 3:15 ночі до 7:13 ранку через атаку безпілотників. У ніч на 16 серпня в Керчі було чути вибухи.

За даними телеграм-каналу "Кримський вітер", на вулиці Радянській через падіння уламків було пошкоджено тротуар, частково розбито дорогу, імовірно, також постраждали комунікації.

Керченський міст є основним маршрутом для транспортування до анексованого Криму з російської території, а також використовується для військових поставок на півострів.

Нагадаємо

В окупованій Керчі зафіксовано щонайменше 4 вибухи. Окупаційна влада поки не коментує ситуацію.

Ірина Колеснік

Війна

Популярні

Новини по темі

У Кривому Розі пролунав вибух - ЗМІ

 • 21749 переглядiв

У Туреччині евакуювали 3,5 тис. людей через лісові пожежі

 • 13351 переглядiв