byly-z-aviatsii-hradiv-ta-artylerii-na-donechchyni-rosiiany-za-dobu-poranyly-chotyrokh-liudei

Били з авіації, "Градів" та артилерії: на Донеччині росіяни за добу поранили чотирьох людей

 • 30721 переглядiв

У Донецькій області четверо місцевих жителів були поранені внаслідок російських атак, об'єктами обстрілів стали різні громади та цивільні об'єкти. Поліція повідомляє про пошкодження 10 цивільних об'єктів і закликає дотримуватися комендантської години.

За минулу добу, 6 грудня, внаслідок російської агресії на Донеччині було поранено чотирьох місцевих мешканців. Про це повідомив в.о. начальника обласної військової адміністрації Ігор Мороз, передає УНН.

Деталі

На донецькому напрямку двох людей поранено в Авдіївці. У Мар'їнській громаді обстріляні Красногорівка, Новомихайлівка та Катеринівка. В Очеретинській громаді під вогнем околиці Соловйового. У Курахівській громаді в зоні ураження Курахове, Трудове і Дальнє

- резюмував Мороз у своєму Telegram-каналі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Армія рф двічі вдарила по Сумщині протягом ночі

Крім того, на горлівському напрямку в Нелипівці Торецької громади поранено одну людину, пошкоджено будинок. Ще одна людина отримала поранення у Андріївській громаді, там також пошкоджено територію підприємства.

Разом з тим через обстріли росіян у Часовоярській громаді пошкоджено два приватні будинки й одну багатоповерхівку, а в Соледарській громаді під обстрілами Роздолівка та Міньківка. 

За словами  в.о. начальника обласної військової адміністрації, на лисичанському напрямку в Званівській громаді обстріляно Верхньокам'янське і Переїзне, у Лиманській - Торське, Зарічне і Ямпіль.

Доповнення 

Згідно з даними Нацполіції Донецької області руйнувань зазнали 10 цивільних об’єктів - житловий будинок, підприємство, ангари, екскаватор, залізнична колія, ЛЕП, тепломережа.

За минулу добу армія рф завдала 14 ударів по цивільному населенню. Росіяни били з авіації, РСЗВ "Смерч", "Град", ЗРК "С-300", танків, артилерії

- резюмували правоохоронці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог вночі атакував Херсон: показали фото

Поліцейські закликали місцевих мешканців дотримуватись  комендантської години та не виїжджати самостійно не перевіреними маршрутами, оскільки росіяни розстрілюють цільні авто.

Нагадаємо

Російські війська минулої доби 112 разів атакували Запорізьку область, зокрема, випустили ударні дрони по п'яти населених пунктах. Обійшлось без постраждалих, однак є руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. 

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі