brytaniia-vyznaie-problemy-z-perenapravlenniam-koshtiv-vid-prodazhu-chelsi-dlia-ukrainy

Британія "визнає" проблеми з перенаправленням коштів від продажу "Челсі" для України

 • 121548 переглядiв

Міністр закордонних справ Великої Британії Ендрю Мітчелл заявив, що "надто багато часу" потрібно для перенаправлення коштів від продажу футбольного клубу "Челсі", що належить російському олігарху Роману Абрамовичу, на допомогу жертвам російського вторгнення в Україну.

Уряд Британії заявив про затримку у перенаправленні коштів від продажу ФК "Челсі" Абрамовича для допомоги постраждалим від російської агресії в Україні, називаючи цей процес "надто довгим". Про це повідомляє Sky News, передає УНН.

Деталі

Міністр закордонних справ Великої Британії Ендрю Мітчелл заявив, що "надто багато часу" потрібно для перенаправлення коштів від продажу ФК "Челсі" російського олігарха Романа Абрамовича для допомоги жертвам війни в Україні.

Також урядовець відзначив, що виникли "суттєві проблеми", які потребують вирішення, але запевнив, що з'явилася "нова енергія" для вирішення цього питання.

Нагадаємо

Продаж футбольного клубу "Челсі" російському олігарху роману абрамовичу відбувся у травні 2022 року, після застосування до нього санкцій у зв'язку з російським вторгненням в Україну. Під час продажу Абрамович обіцяв використати кошти для фонду допомоги жертвам війни.

Проте майже за два роки кошти залишаються замороженими на банківському рахунку через розбіжності між сторонами щодо того, як ці гроші мають бути витрачені.

У Палаті лордів Британії закликають уряд країни пришвидшити передачу Україні кошти Абрамовича за продаж "Челсі"31.01.24, 14:29

Юлія Котвицька

Війна

Популярні

Новини по темі

Україна та Чехія обговорили антикорупційну співпрацю

 • 109278 переглядiв

Зафіксовано керовані авіаційні бомби в Донецькій області

 • 32428 переглядiв