britanska-rozvidka-cherez-znischennya-nizki-zrk-rosiyi-dovedetsya-zabirati-kompleksi-z-viddalenikh-rayoniv-rf-a-tse-poslabit-vorozhu-ppo

Британська розвідка: через знищення низки ЗРК росії доведеться забирати комплекси з віддалених районів рф, а це послабить ворожу ППО

 • 101579 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Внаслідок ліквідації Україною кількох зенітних ракетних комплексів росії минулого тижня, рф доведеться перерозподілити ЗРК, які наразі захищають віддалені райони російської федерації. Про це йдеться у новому звіті Міноборони Великої Британії, пише УНН.

Цитата

«Після того, як минулого тижня стало відомо про втрату кількох російських ЗРК великої дальності SA-21, новий аналіз показує, що для збереження зони ураження над Україною росії, найімовірніше, доведеться перерозподілити ЗРК, які наразі захищають віддалені райони російської федерації», - йдеться у повідомленні британської розвідки.

Деталі

У Міноборони Британії зазначають, що найкращі російські ЗРК великої дальності, такі як SA-21, здатні вражати цілі на дальності до 400 км. І вилучення цих систем, розміщених на стратегічно важливих об'єктах, а також уздовж кордонів росії, скоріш за все послабить її ППО на периферії.

«Перерозподіл стратегічних засобів ППО ще раз продемонструє, як український конфлікт продовжує перенапружувати російські збройні сили і обмежує їхні можливості з підтримки базової оборони на великій території», - йдеться у повідомленні.

Доповнення

За останній тиждень росія, ймовірно, втратила щонайменше чотири пускові установки зенітних ракет великої дальності. Через це, скоріш за все, рф послаблюватиме свою протиповітряну оборону в інших операційних зонах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ знищили новітній російський зенітно-ракетний комплекс С-300В4 – Тарнавський

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Рада обрала двох експертів для конкурсу в Конституційний суд

     • 39892 переглядiв

    Пілоти поки не навчаються на F-16 в Румунії - Ігнат

     • 33927 переглядiв