borrel-ta-mishel-vidreahuvaly-na-zamakh-na-trampa

Боррель та Мішель відреагували на замах на Трампа

 • 24162 переглядiв

Президент Європейської ради Шарль Мішель засудив напад на колишнього президента США Дональда Трампа під час його передвиборчої кампанії.

Високий представник Європейського Союзу з питань закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель та голова Європейської Ради Шарль Мішель відреагували на стрілянину, що сталася на перевиборчому мітингу Дональда Трампа, зазначивши, що засуджують дії стрілка, передає УНН.

Деталі

"Політичне насильство абсолютно неприйнятне в демократії. Я рішуче засуджую напад на колишнього президента Дональда Трампа", - написав Мішель.

Також засудив напад на Трампа і Жозеп Боррель.

"Я шокований новиною про напад на президента Трампа, який я рішуче засуджую. Знову ми спостерігаємо неприпустимі акти насильства проти політичних представників", - написав Боррель.

Нагадаємо

У колишнього президента США Дональда Трампа стріляли під час виступу в Пенсільванії. Агенти Секретної служби вивели колишнього президента США Дональда Трампа зі сцени після того, як він упав на землю на мітингу в Батлері.

Політик залишив сцену із закривавленим вухом. Підозрюваний у стрілянині на мітингу Дональда Трампа в Пенсильванії був убитий співробітниками Секретної служби, двоє людей загинули, включно зі стрільцем.

Перші світові лідери почали реагувати стрілянину, що сталася на перевиборчому мітингу Дональда Трампа в ніч на 14 липня, зокрема і Президент України Володимир Зеленський.

Популярні

Новини по темі

Боррель та Мішель відреагували на замах на Трампа

 • 24162 переглядiв