bloomberg-putin-planuie-v-ukraini-viinu-na-vysnazhennia

Bloomberg: Путін планує в Україні війну на виснаження

 • 29790 переглядiв

Путін планує війну на виснаження в Україні, сповнений рішучості завоювати її шляхом постійного наступу і пережити Київ на полі бою.

Президент Володимир Путін сповнений рішучості підкорити Україну, роблячи ставку на те, що він зможе пережити західних прихильників Києва та отримати перемогу на полі бою, навіть якщо російські війська просуваються лише невпинно. Про це пише Bloomberg, передає УНН.

Деталі

Про це заявили четверо знайомих людей з військовою стратегією Кремля.

Представники США заявили, що не бачать ознак того, що російський президент наприкінці минулого року серйозно ставився до пошуку способу припинення бойових дій, і відкинули ідею переговорів про припинення вогню без участі України.

Путін зараз, швидше за все, піде на ескалацію

сказав Олексій Мухін , керівник московського Центру політичної інформації, який надає консультаційні послуги для адміністрації президента.

Оскільки Росії не вистачає живої сили, необхідної для рішучого прориву, а Україні важко забезпечити свої сили боєприпасами, немає жодних ознак того, що жодна зі сторін зможе змусити найближчим часом припинити бойові дії.

З моменту перемоги на виборах минулого місяця Путін посилив ракетний обстріл українських міст, заявивши, що він не зацікавлений у тому, щоб дати Україні та її союзникам час на переозброєння, якщо він погодиться на паузу в боях.

Росія планує до кінця цього року сформувати дві нові загальновійськові армії, 14 дивізій і 16 бригад, заявив міністр оборони Сергій Шойгу . Поки що військові розширюють свої лави, залучаючи новобранців обіцянкою щедрої оплати праці, і мають на меті залучити щонайменше 250 000 солдатів у 2024 році.

Перспектива повернення Дональда Трампа в Білий дім на президентських виборах у листопаді також викликає занепокоєння в Україні та Європі щодо того, що військова підтримка США може згаснути.

Спроба допомогти путіну хоч словом, а не ділом - політолог про заяву лукашенка про підготовку до війни03.04.24, 14:35

Популярні

Новини по темі

Bloomberg: Путін планує в Україні війну на виснаження

 • 29790 переглядiв

В Instagram, Facebook і WhatsApp почалися збої в роботі

 • 28408 переглядiв