ukenru
bloomberg-baiden-skorotyv-vidstavannia-vid-trampa-u-shesty-shtatakh

Bloomberg: Байден скоротив відставання від Трампа у шести штатах

 • 116344 переглядiв

Згідно з опитуванням Bloomberg News та Morning Consult, проведеним у березні, Байден скорочує розрив з Трампом у шести штатах, що вагаються.

Президент США Джо Байден, який має намір висуватися від демократів, скоротив відставання від республіканця Дональда Трампа в шести із семи штатів, що "вагаються". Про це свідчать результати щомісячного опитування Bloomberg News та Morning Consult у період з 8 по 15 березня в Аризоні, Вісконсіні, Джорджії, Мічигані, Пенсільванії та Північній Кароліні, передає УНН.

Деталі

Найзначніші показники Джо Байдена покращилися у Вісконсіні та Пенсільванії. За результатами лютневого опитування у Вісконсіні пан Трамп випереджав пана Байдена на 4 п. п. Однак опитування в березні в цьому штаті показало, що тепер Байден випереджає пана Трампа на 1 п. п. п. п., у березні шанси обох кандидатів у цьому штаті зрівнялися.

Результати опитування показують, що загалом Дональд Трамп зберігає загальну перевагу перед Джо Байденом у "вагальних штатах" — 47% проти 43%. Однак, якщо враховувати незалежних кандидатів президентських перегонів — Роберта Кеннеді-молодшого, Корнела Веста і Джилл Стайн, пан Трамп отримує 43% у штатах, що "вагаються", а Байден — 38%.

Опитування, як зазначає агентство, проводилося 8 березня наступного дня після того, як Джо Байден виступив перед Конгресом. Bloomberg припускає, що "енергійний виступ" Байдена скоротив побоювання американців щодо його віку.

Президентські вибори у США заплановані на листопад 2024 року.

Трамп випустив і почав продавати Біблію27.03.24, 00:30 • [views_0]