blokada-na-kordoni-z-polshcheiu-u-cherzi-zastriahly-39-tys-vantazhivok

Блокада на кордоні з Польщею: у черзі застрягли 3,9 тис. вантажівок

 • 31603 переглядiв

Блокада польських перевізників призвела до того, що на кордоні з Україною в черзі стоять 3,9 тисячі вантажівок. Найбільше скупчення вантажівок спостерігається на пункті пропуску "Ягодин", де очікують близько 1 700 вантажівок.

У чергах на території Польщі в бік кордону з Україною на тлі блокади польських перевізників на сьогодні перебуває 3,9 тис. вантажівок. Про це повідомив у п'ятницю в ефірі телемарафону речник Держприкордонслужби Андрій Демченко, передає кореспондент УНН.

Блокування продовжується. Зараз заблоковано чотири напрямки - "Ягодин", "Краківець", "Рава-Руська" та "Шегині". Станом на ранок сьогодні в чергах на території Польщі в бік України, за інформацією, яку ми маємо від польських колег, перебуває 3 900 вантажних транспортних засобів. Найбільше - навпроти ПП "Ягодин", десь понад 1700 вантажівок

- розповів Демченко.

За його словами, найменший рух відбувається на найбільшому інфраструктурному напрямку – пункт пропуску "Ягодин-Дорогуськ".

"За вчора там перетнуло кордон близько 170 вантажівок в обидва боки, з яких тільки близько 30 вантажівок в напрямку Польщі", - сказав Демченко.

Доповнення

Польські перевізники із 6 листопада блокують рух вантажівок на кордоні з Україною, спочатку - у трьох пунктах пропуску, а згодом - у чотирьох.

11 грудня польські перевізники розблокували пункт пропуску "Дорогуськ-Ягодин". А 18 грудня знову заблокували проїзд вантажівок через "Дорогуськ-Ягодин".

Серед вимог польських перевізників - повернення дозволів для українських водіїв.

Анна Мурашко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Негода залишила без світла 387 населених пунктів в Україні

     • 33386 переглядiв