ukenru
biyka-za-uchastyu-ukrayintsiv-u-polshi-vzyali-pid-aresht-sche-odnogo-pidozryuvanogo

Бійка за участю українців у Польщі: взяли під арешт ще одного підозрюваного

 • 12474 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. У Польщі взяли під арешт громадянина Грузії, який є підозрюваним в участі у бійці з використанням ножів, унаслідок чого загинув чоловік. Про це повідомляє УНН з посиланням на Радіо Польща.

38-річний громадянин Грузії є другим підозрюваним в участі у бійці з використанням ножів, наслідком якої стала загибель одного із учасників, 25-річного чоловіка тієї самої національності. Іноземця взяли під тимчасовий арешт.

Бійка за участі громадян України та Грузії, унаслідок якої загинула одна особа, а одна була госпіталізована, трапилася у ніч з 22 на 23 березня, в орендованому іноземцями будинку в селі Ґлісьно Вєлькє в Поморському воєводстві на півночі Польщі. Поліція затримала трьох осіб.

Зазначається, що після інциденту двох затриманих грузинів після допиту як свідків відпустили. Водночас прокурор зазначив, що має намір висунути подібне, як і громадянину України, обвинувачення грузину, пораненому під час бійки, який перебував у лікарні і стан здоров’я якого не дозволяв проводити з ним відповідні слідчі заходи.

Нещодавно поліція в офіційному повідомленні заявила, що стан здоров’я 38-річного грузина дозволяє його затримати, тому прокурор висунув підозрюваному те ж саме обвинувачення, що й українцю.

Рішенням суду громадянина Грузії взяли під тимчасовий тримісячний арешт.

Нагадаємо, від 26 березня під арештом перебуває 28-річний українець. Обом підозрюваним загрожує від одного до 10 років позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Новини Світу