bez-vody-i-na-paliuchomu-sontsi-v-takykh-umovakh-okupanty-utrymuiut-tvaryn-v-luhanskomu-zooparku

Без води і на палючому сонці: в таких умовах окупанти утримують тварин в Луганському зоопарку

 • 21489 переглядiв

В окупованому Луганську російські окупанти утримують тварин у зоопарку без води та під палючим сонцем, піддаючи їх жорстоким умовам.

У тимчасово окупованому Луганську, у звіринці, на території парку 1-го Травня окупанти утримають тварин без води й на палючому сонці. Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише УНН.

Звіринець, що знаходиться на території парку 1-го Травня у тимчасово окупованому Луганську вчергове підтвердив нелюдську сутність російських окупантів. Тут тварин при температурі майже 40+ утримують у непристосованих вольєрах на палючому сонці, без води і належного корму,

- йдеться уповідомленні.

Деталі

Зазначається, що більшість із звірів страждають від хвороб і виснаження. Але їх стан абсолютно не бентежить місцевих колаборантів. Ті не соромляться ще й збирати кошти із мешканців Луганська за можливість побачити страждання тварин.

Це далеко не перший випадок жорстокого та неналежного поводження з тваринами з боку російських окупантів. Зрештою, росіяни стріляють по цивільних об’єктах, убивають, ґвалтують, катують від малого до старого. Тож не дивно, що свою садистську сутність дегуманізовані рашистські загарбники виявляють й щодо тварин,

- резюмували у ЦНС.

ЦНС: російські окупанти захоплюють цивільні автомобілі в окупованій Луганській області21.06.24, 05:49

Популярні

Новини по темі

У Херсоні пролунали вибухи - ЗМІ

 • 20841 переглядiв