ukenru
bez-svitla-lyshylos-dekilka-raioniv-odesy-v-dtek-poperedyly-pro-avariine-vidkliuchennia

Без світла лишилось декілька районів Одеси: в ДТЕК попередили про аварійне відключення

 • 27123 переглядiв

В Одесі сталося відключення електроенергії через значні пошкодження енергетичної інфраструктури, наразі тривають ремонтні роботи, які мають відновити електропостачання об'єктів критичної інфраструктури та житлових будинків протягом кількох годин.

В Одесі через значні пошкодження енергоінфраструктури сталось аварійне відключення світла. Про це пише УНН з посиланням на ДТЕК. 

Деталі 

Зазначається, що ремонтні роботи вже тривають. Там, де це можливо, енергетики перезаживлять на резерв обʼєкти критичної інфраструктури та домівки.

Сталося аварійне відключення обладнання на одній із високовольтних підстанцій Укренерго. Тимчасово без світла залишилися жителі Хаджибейського та Київського районів

- попередили в ДТЕК.

В компанії попередили, що орієнтовний час відновлення світла: протягом декількох годин.

рф атакувала газовий об'єкт на заході України, через негоду без світла понад 200 міст і сіл - Міненерго29.03.24, 11:59 • [views_0]

Нагадаємо

В Укренерго попередили, що через російські ракетні обстріли, що пошкодили теплові та гідроелектростанції, постачання електроенергії обмежене на Криворіжжі та Харківській області. Однак, можливі обмеження ще в двох регіонах.