ukenru
azerbaydzhan-zayaviv-pro-obstril-svoyikh-pozitsiy-na-kordoni-z-virmeniyeyu

Азербайджан заявив про обстріл своїх позицій на кордоні з Вірменією

 • 17713 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. Міноборони Азербайджану заявило про обстріл своїх позицій на кордоні з Вірменією з боку вірменських збройних сил, передає УНН.

Цитата

"24 червня з 14:30 підрозділи збройних сил Вірменії з позицій, розташованих поблизу села Айгедзор Бердського району, піддали обстрілу зі стрілецької зброї позиції Азербайджанської Армії в напрямку села Мунджуглу Товузського району.

Втрат і поранених серед особового складу Азербайджанської Армії немає.

В даний час ситуація в цьому напрямку стабільна, оперативна обстановка перебуває під контролем наших підрозділів", - йдеться в повідомленні Міноборони.

Доповнення

Ситуація на кордоні Вірменії та Азербайджану загострилася 12 травня.

Міноборони Вірменії повідомляло, що азербайджанські збройні сили спробували провести певні роботи "щодо уточнення меж" на одному з прикордонних ділянок Сюнікської області.

В кінці травня міноборони Азербайджану заявило про затримання шістьох вірменських військових при спробі перейти кордон. Оборонне відомство Вірменії в свою чергу заявило, що шестеро військових були полонені, коли "проводили інженерні роботи на території, що охороняється військовою частиною вірменських ВС на прикордонній ділянці Гегаркунікської області" на кордоні з Азербайджаном.

Українські Національні Новини

Новини Світу