ukenru
avtomobili-kvartiri-ta-budinki-sud-zaareshtuvav-sche-154-obyekti-mayna-simyi-medvedchukiv

Автомобілі, квартири та будинки: суд заарештував ще 154 об’єкти майна сім’ї Медведчуків

 • 103149 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Личаківський районний суд Львова заарештував ще 154 об’єкти рухомого і нерухомого майна нардепа від "Опозиційної платформи — За життя" Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко. Про це УНН повідомляє з посиланням на ДБР.

Цитата

"13 квітня Личаківський райсуд Львова за поданням Державного бюро розслідувань та Офісу Генпрокурора арештував ще 154 об’єкти рухомого і нерухомого майна народного депутата України Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко", - ідеться у повідомленні.

Деталі

Як зазначили, серед заарештованого: 26 автомобілів, 30 земельних ділянок, 23 будинки, 32 квартири, 17 паркомісць та моторна яхта.

"Під арешт також потрапили частки в статутних капіталах у 25 компаніях, бенефіціарним власником яких є Віктор Медведчук чи його дружина", - зазначається в повідомленні.

Раніше слідчі ДБР та прокурори Офісу Генпрокурора через суд уже заарештували яхту та інше нерухоме майно Медведчука.

Доповнення

Віктора Медведчука затримали ввечері 12 квітня. Президент України Володимир Зеленський опублікував фото злочинця у себе в соцмережах.

Голова Служби безпеки України Іван Баканов розповів, що Медведчука затримали у Київській області. Спецпризначенці ФСБ, які протистояли СБУ, мали вивезти його за кордон.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП