ukenru
aviaudar-po-derhachakh-rosiiany-tsilyly-v-elektropidstantsiiu

Авіаудар по Дергачах: росіяни цілили в електропідстанцію

 • 13131 переглядiв

Під час російського авіаудару по Дергачах, де росіяни застосували керовані авіабомби, окупанти цілились в електропідстанцію. Внаслідок удару постраждали 4 людей, серед них діти.

Під час удару по Дергачах росіяни цілили в електропідстанцію. Окупаційні війська скинули дві авіабомби внаслідок чого поранено троє дітей та жінка. Про це розповів на своїй сторінці у Facebook начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, передає УНН.

Деталі 

Двома авіабомбами по Дергачам - ворог цілив у підстанцію. Троє дітей та жінка постраждали внаслідок цього удару. (...) Звичайна хата та інфраструктурний об'єкт, від якого залежить життєзабезпечення людей, - такі цілі армії-терористки

- заявив Болвінов. 

За його словами, у 4-річного хлопчика травма голови, у 16-річної дівчини поранена нога, ще одна 5-річна дівчинка дістала гостру реакцію на стрес.

Він розповів, що перше влучання прийшлося на електропідстанцію. Друге - по приватному сектору, росіяни поцілили у житловий будинок, там здійнялася пожежа.

Працюємо на місці, слідчі, криміналісти та вибухотехніки збирають кожен доказ цього воєнного злочину. Вже встановили, що це були КАБи

- підсумував начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області.

Нагадаємо

В результаті удару російської керованої авіабомби по житловому будинку в Дергачах Харківської області постраждало 4 людини, серед яких 4-річний хлопчик, двоє дівчат у віці 5 і 16 років та 52-річна жінка.

Володимир Омельченко

Суспільство