ukenru
ataka-rf-na-bukovynu-vidpratsiuvala-ppo-uzhe-znaideno-ulamky-dvokh-raket-ova

Атака рф на Буковину: відпрацювала ППО, уже знайдено уламки двох ракет - ОВА

 • 22548 переглядiв

Російські війська спробували вразити Дністровську ГЕС на Буковині під час ракетної атаки, сили протиповітряної оборони збили ракети.

Російські війська під час ракетної атаки сьогодні вранці намагалися уразити Дністровську ГЕС на Буковині, але сили ППО збили ракети, уже знайдені уламки двох ракет, ворог завдав лише шкоди адмінбудівлі і водогону. Про це повідомив у п'ятницю голова Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк, пише УНН.

Деталі

"Під час ранкової атаки ворог намагався уразити Дністровську ГЕС. Сили ППО збили ракети неподалік цього важливого об'єкта. Уже знайдені уламки двох ракет", - повідомив Запаранюк у Telegram.

"Завдячуючи нашим Збройним силам, нашій ППО ракети були всі абсолютно збиті", - зазначив Запаранюк.

З його слів, "енергетична система області функціонує у штатному режимі".

Він також повідомив, що "вибуховою хвилею пошкоджено адмінбудівлю, а також водогін". "Водночас водопостачання здійснюється у звичному режимі. На щастя, люди не постраждали", - зазначив голова ОВА.

З його слів, наразі правоохоронці проводять слідчі дії. Сформовані групи для обстеження і спеціальна комісія, яка визначає завдані збитки.

"Під час повітряної тривоги були задіяні й мобільні вогневі групи, адже була загроза атаки ворожими БПЛА. Під час однієї з попередніх атак наші мобільні вогневі групи вже продемонстрували свою ефективність, знищивши ворожий безпілотник над територією сусідньої області", - додав він.

Голова Чернівецької ОВА наголосив, що "зараз один з основних пріоритетів – надійний захист об’єктів інфраструктури". "Над цим посилено працюємо", - вказав він.

29.03.24, 14:31 • [views_0]