ataka-na-aviatsiinyi-zavod-u-voronezkii-oblasti-rf-urazheni-osnovni-vyrobnychi-potuzhnosti-pidpryiemstva-hur

Атака на авіаційний завод у воронезькій області рф: уражені основні виробничі потужності підприємства - ГУР

 • 23136 переглядiв

Удари безпілотників по авіаційному заводу у воронезькій області росії призвели до пошкодження основних виробничих потужностей підприємства, повідомляє Головне управління розвідки міністерства оборони України.

Внаслідок атаки безпілотників по авіаційному заводу №711 у воронезькій області рф, за попередньою інформацією, уражені основні виробничі потужності підприємства. Про це в ефірі Радіо.Свобода розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, передає УНН.

Деталі

"Так, авіаційний завод. Це те, що можемо констатувати з різних джерел. Був гуркіт – також можемо підтвердити. Деталей розкривати не будемо, але, за попередньою інформацією, уражені основні виробничі потужності підприємства", - сказав Юсов.

Доповнення

Сьогодні росЗМІ повідомляли, що у воронезькій області рф вночі 9 квітня два безпілотники атакували борисоглібський навчальний авіаційний центр, є пошкодження, постраждалих немає.

Джерела УНН підтвердили, що атака безпілотників на завод - це операція Головного управління розвідки міністерства оборони України.

Популярні

Новини по темі