anomalna-zyma-v-kytai-cherez-sylnyi-snih-pekin-perevodyt-shkoly-na-dystantsiiku

Аномальна зима в Китаї: через сильний сніг Пекін переводить школи на дистанційку

 • 28940 переглядiв

Сильний холодний циклон обрушився на північний Китай, принісши сильний сніг, хуртовини та рекордно низьку температуру -18°C. Через у Пекіні школи перевели на дистанційку,а роботодавців просять забезпечити робітникам можливість роботи з дому.

До Китаю прийшов новий холодний циклон, який приніс сніг та хуртовини. На півночі країни також очікують, що температура може впасти до рекордних -18°С. Про це з посиланням на Reuters передає УНН.

Деталі

Аби запобігти хаосу, який може спровокувати різке похолодання у Пекіні всі школи перевели на онлайн навчання. Крім того, підприємців попросили забезпечити працівникам гнучкі умови праці та поетапні поїздки на роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сильний сніг на півночі Англії спричинив хаос на автомагістралях і знеструмлення

Місцеві мешканці кажуть, що через снігову погоду вони намагаються якомога менше подорожувати. 

Понад 6 000 рятувальників були викликані для аварійно-рятувальних робіт на дорогах. Міська влада також залучила добровольців для прибирання снігу та прибирання льоду та наказала посилити опалення приміщень.

Доповнення 

Через аномальну погоду Китай також закрив частину туристичних місць на гірській півночі та заході країни. До того ж деякі залізничні сполучення з ключовими містами, такими як комерційний центр Шанхай, Ханчжоу та Ухань, були припинені.

Через снігопад курсуючі потяги змушені пересуватись на менших швидкостях, що спричиняє затримку у графіку. Водночас столичний аеропорт Пекіна продовжує працювати

Нагадаємо

В росії зима почалась з аномальних снігопадів в москві та незвично раннього похолодання в районах Якутії, що в Сибіру. В російській столиці через негоду була заблокована робота аеропортів.

Володимир Омельченко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі