amerykanskyi-chynovnyk-yide-do-izrailiu-shchob-zapobihty-viini-mizh-izrailem-ta-livanom

Американський чиновник їде до Ізраїлю, щоб запобігти війні між Ізраїлем та Ліваном

 • 4894 переглядiв

Амос Хохштайн обговорить запобігання війні між Ізраїлем та Ліваном. Офіційні особи США висловили занепокоєння щодо можливості переростання конфлікту в більш масштабний конфлікт на Близькому Сході

Старший радник президента США Джо Байдена Амос Хохштейн пиїхав до Ізраїлю в понеділок, щоб обговорити із високопоставленими ізраїльськими чиновниками запобігання війни між Ізраїлем та Ліваном. Про це повідомили Axios з посиланням на американських та ізраїльських чиновників, передає УНН.

Нагадаємо

Раніше високопосадовці США заявляли, що стурбовані тим, що війна між Ізраїлем і ХАМАС може перерости у більший конфлікт на Близькому Сході. Зокрема, через те, що ліванська група Хезболла може напасти на північ Ізраїлю або Іран здійснить наступ. 

19 листопада повідомлялося, що на кордоні між Ізраїлем та Ліваном відновилися бойові дії. Ізраїльська армія заявила, що атакувала кілька "підозрілих повітряних цілей", що летіли з Лівану в напрямку Ізраїлю. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хезболла" погрожує США, рф бачить "високий ризик" вступу третьої сторони у конфлікт між Ізраїлем і ХАМАС

Ганна Оніщенко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві рекордно довго не було морозів

     • 25885 переглядiв