amerykanski-blahodiinyky-peredaly-tekhniku-hromadi-askaniia-nova-dlia-vidnovlennia-pislia-deokupatsii

Американські благодійники передали техніку громаді Асканія-Нова для відновлення після деокупації

 • 21306 переглядiв

Американські благодійники передали громаді Асканії-Нової екскаватор-навантажувач для відновлення після деокупації.

Громада Асканія-Нова отримала екскаватор - навантажувач для відновлення від американських благодійників. Про подарунок розповіли у Херсонській ОВА, передає УНН.

Новий екскаватор - навантажувач з навісним обладнанням допоможе у відновлення території громади після деокупації. А зараз техніку використовуватимуть працівники КП"Асканія-Нова" для відбудови Високопільської громади.

- повідомили в ОВА

Деталі

Зазначається, що техніку надали херсонцям в межах ініціативи "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE). Ця програма реалізується Global Communities та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Дякуємо нашим міжнародним партнерам за підтримку.

- додали в ОВА.

Додатково

"Асканія-Нова" - найстаріший, український, біосферних заповідник у південних степах України, екосистема якої налічує понад 500 видів вищих рослин і більше 3 тисяч видів тварин

"Асканія Нова" - це найбільший у Європі заповідний степ, і він досі під окупацією.

Через бойові дії, влучення ракет чи їх частин на територію заповідника, не одноразово займались пожежі, які травмували тварин. Також багато рослин, які занесені в Червону книгу України, як наслідок, згоріли. Крім того, на території заповідника не розірвані міни та боєприпаси, що становлять особливу небезпеку для мешканців природоохоронного комплексу.

У "Дія" з'явилися чотири нові військові облігації з різними відсотковими ставками: Залізний Порт, Асканія-Нова, Джанкой та Керч25.01.24, 19:28

Популярні

Новини по темі