ukenru
amerikanets-potrapiv-v-politsiyu-za-te-scho-nater-siroyu-svininoyu-budinok-susidiv-musulman

Американець потрапив в поліцію за те, що натер сирою свининою будинок сусідів-мусульман

 • 17094 переглядiв

КИЇВ. 8 липня. УНН. Поліція Лас-Вегаса заарештувала 58-річного чоловіка, який натер сирою свининою будинок і машину сусідів-мусульман. Про це повідомляє KTNV, передає УНН.

Представники правопорядку розповіли, що Увіч скаржився на те, що мусульманська сім'я, яка живе неподалік, постійно дратувала його. Він ненавидів їх.

Цитата:

"Поліція зв'язалася з сусідами чоловіка та з'ясувала, що ті намагалися подружитися з Увічем, пригощали його їжею. Однак той відмовлявся йти на контакт і навіть відправляв їм повідомлення з погрозами. Сім'я також показала офіцерам відеозапис, на якому видно, як американець натирає двері, ручку, поручні і стіну їхнього будинку свининою, яку мусульманам заборонено вживати в їжу. Чоловік також поклав бекон на сусідську машину і вигукнув кілька лайливих слів", - повідомили в KTNV.

Доповнення

В ісламі існують харчові заборони на деяку їжу. Коран зокрема забороняє їсти свинину. Детально про це розповів УНН Верховний Муфтій України.

До того ж, це і не корисно. Сьогодні є маса наукових досліджень про негативний вплив свинини на організм людини. Всесвітня організація охорони здоров'я, наприклад, вважає, що свинина, як і інше червоне м'ясо, збільшує ризик розвитку раку. 

Українські Національні Новини

Новини Світу