5-boiovykh-robotiv-liut-nevdovzi-vyrushat-na-front-kamyshin

5 бойових роботів “Лють” невдовзі вирушать на фронт - Камишін

 • 21639 переглядiв

5 роботів 'Лють', придбаних за внески UNITED24, призначені для підтримки штурмових дій та виявлення вогневих точок ворога. Вони озброєні кулеметом ПКТ, мають броню, камери 360° та підвищену прохідність.

5 бойових роботів "Лють", які були придбані за внески донорів UNITED24, призначені для підтримки штурмових дій, виявлення та придушення вогневих точок ворога, вирушать на фронт. Про це повідомив міністр стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін, передає УНН.

Деталі

5 бойових роботів "Лють" невдовзі вирушать на фронт. ⁠Наземні роботизовані комплекси, придбані за внески донорів UNITED24, призначені для підтримки штурмових дій, виявлення та придушення вогневих точок ворога. Також "Лють" можна використовувати в обороні, або як спостережний пункт

- повідомив Камишін.

Він зазначив, що робот озброєний кулеметом ПКТ, оснащений бронею для захисту від осколків і стрілецької зброї та передніми та задніми оглядовими камерами 360°, має підвищену прохідність завдяки повному приводу, зміщений донизу центр для стійкості, а також дві прицільні камери.

Нагадаємо

Україна випробувала понад 50 роботизованих наземних платформ, включаючи безпілотники-камікадзе, роботів-саперів і безпілотні системи для доставки боєприпасів та евакуації поранених солдатів.

Павло Башинський

Війна

Популярні

Новини по темі