10-richnyi-khlopchyk-zahynuv-vid-opikiv-pislia-pozhezhi-v-harazhi-na-bolhradshchyni

10-річний хлопчик загинув від опіків після пожежі в гаражі на Болградщині

 • 17718 переглядiв

На Одещині 10-річний хлопчик помер від опіків, отриманих під час пожежі в гаражі. Дитина підпалила сіно, надихалася чадного газу і втратила свідомість. Поліція розслідує обставини трагедії.

Повідомлення про те, що дитина отримала опіки надійшло до поліції від медиків "швидкої допомоги".Поліцейські територіального підрозділу поліції попередньо встановили, що 10-річний хлопчик грався в гаражі, де підпалив сіно, що сушилося в приміщенні. Дитина надихалася чадного газу та втратила свідомість, а через пожежу отримала близько 40% опіків тіла. Нажаль хлопчик помер на місці події до приїзду медиків.   Про це повідомили в поліції, передає УНН.

Деталі

В цей час батьки загиблого перебували на роботі, а за малолітнім доглядав 17-річний брат, який залишив його без нагляду та спав в будинку.

Родина, в якій виховується троє неповнолітніх дітей, перебуває на обліку служби у справах дітей, як така, що опинилася у складних життєвих обставинах.  

Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 п. 2 статті 115 Кримінального кодексу України з приміткою "нещасний випадок".

Повні обставини трагічної події встановлюються.

На Чернігівщині у річці потонула 2-річна дитина14.07.24, 17:19

Лілія Подоляк

Здоров'я

Популярні

Новини по темі

На Київщині працюють сили ППО

 • 92658 переглядiв

Adidas прибрав рекламу кросівок з Беллою Хадід

 • 36069 переглядiв

США розсекретили дані про свою стратегічну ядерну зброю

 • 100920 переглядiв