znykloho-brytanskoho-khlopchyka-znaishly-u-frantsii-cherez-shist-rokiv-pislia-znyknennia

Зниклого британського хлопчика знайшли у Франції через шість років після зникнення

 • 37314 переглядiв

Британський хлопчик Алекс Бітті, який пропадав безвісти протягом шести років, був знайдений у Франції в 17 років; він жив у духовній спільноті, але покинув її, сумуючи за своєю сім'єю.

Британський хлопець, який зник безвісти шість років тому, знайшовся на південному заході Франції. Тепер йому 17 років. Про це повідомляє The Washington Post, передає УНН.

Деталі

Алекс Бетті зник у віці 11 років під час сімейної відпустки. Він у безпеці та здоровий, повідомила британська поліція журналістам.

У середу вранці його знайшов водій служби доставки поблизу французького міста Тулуза. Потім хлопця доправили до французької поліції, і бабуся у Британії впізнала його по відеодзвінку.

Бетті родом з Олдема, невеликого містечка поблизу Манчестера на півночі Англії. Він зник після поїздки до Іспанії у 2017 році на сімейні канікули зі своїм дідусем Девідом Бетті та матір’ю Мелані Бетті, які не мали батьківської опіки над ним.

Алекс розповів водію, який його підвозив, що жив в Іспанії, а потім у Франції у "мандрівній духовній спільноті". Але вирішив поїхати звідти, частково тому, що сумував за своїми близькими у Британії. Хлопець зізнався водію, що йшов пішки чотири дні.

Водій зауважив, що у хлопця були гроші, їжа та вода, він також мав добрий фізичний вигляд, але казав, що просто хоче жити нормальним життям, знову побачити свою бабусю та мати нормальне майбутнє.

З медзакладу на Київщині зник безвісти 15-річний хлопець03.11.23, 13:53 • [views_342105]

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    16 грудня: День безглуздих іграшок, День "все в шоколаді"

     • 31407 переглядiв

    ППО збила усі безпілотники, що атакували Київ

     • 33519 переглядiв