znaidenyi-mertvym-holova-profspilky-avtopereviznykiv-dnipra-za-pidozroiu-u-vbyvstvi-zatrymano-dvokh-cholovikiv

Знайдений мертвим голова профспілки автоперевізників Дніпра: за підозрою у вбивстві затримано двох чоловіків

 • 13318 переглядiв

Поліція затримала двох чоловіків за підозрою у вбивстві Михайла Тонконогого, голови профспілки автоперевізників Дніпра. Тіло активіста з вогнепальними пораненнями знайшли у лісосмузі після його зникнення.

Правоохоронці затримали двох чоловіків за підозрою у вбивстві громадського активіста, голови профспілки автоперевізників Дніпра Михайла Тонконогого.  Про це УНН повідомляє із посиланням на поліцію регіону.

Правоохоронці ім’я загиблого не називають, але за даними Суспільного йдеться про Михайла Тонконогого.

23 липня до поліції надійшло повідомлення про зникнення безвісти 32-річного чоловіка надійшло, який поїхав з дому на автомобілі Škoda Octavia. Наступного дня його тіло з вогнепальними пораненнями виявили у лісосмузі біля одного із садових товариств Дніпра.

22 липня фігуранти домовились про зустріч з потерпілим. Між ними виник конфлікт, внаслідок якого двоє чоловіків застрелили громадського активіста. Після скоєного зброю фігуранти викинули у водойму, тіло померлого закопали у лісосмузі, а його авто відігнали в орендований гараж

- розповіли у поліції.

Затримані двоє чоловіків: 39-річний житель с. Слобожанське та 23-річний дніпрянин.

Обом вручили повідомлення про підозру за п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб). Їм загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Тривають слідчі заходи з метою встановлення всіх обставин та мотивів злочину.

Причетному до вбивста Фаріон готується підозра - ОГП25.07.24, 16:02

Тетяна Краєвська

Суспільство

Популярні

Новини по темі

Причетному до вбивста Фаріон готується підозра - ОГП

 • 12848 переглядiв