zirka-serialu-korona-elizabet-debiki-vidtvorila-kultovu-fotosesiyu-printsesi-diani

Зірка серіалу "Корона" Елізабет Дебікі відтворила культову фотосесію принцеси Діани

 • 52940 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Продюсери серіалу «Корона» та виконавиця ролі принцеси Уельської, 33-річна актриса Елізабет Дебікі, відтворили знамениту фотосесію Маріо Тестіно 1997 року з принцесою Діаною для останнього сезону популярного серіалу Netflix, який виходить на цьому тижні. Про це повідомляє УНН із посиланням на британський таблоїд Dailymail.

Деталі

На нових фотографіях, які з’являться в серіалі «Корона», актриса Елізабет Дебікі зображена в апартаментах Діани в Кенсінгтонському палаці, в сукні з вирізом з бісеру, з випрямленим і розслабленим світлим волоссям.

Вказано, що знімки для обкладинки Vanity Fair були перероблені Шарлоттою Хадден (Charlotte Hadden) під час зйомок шостого сезону серіалу на Netflix на початку 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найгірша прем'єра за історію франшизи: "Марвели" встановили антирекорд з касових зборів

Цитата

«Нам довелося знайти баланс між нашою власною інтерпретацією та переконатися, що її все ще впізнають як культову зйомку Тестіно з Діаною. Я дуже добре пам’ятаю оригінальні зйомки. Мене завжди вражала простота зйомок, природне світло, чистий білий простір із диваном. Навіть деякі зображення м’які/розмиті... фокус зосереджений на Діані та її природній красі та автентичності», — розповіла Хадден.

Маріо Тестіно (британський фотограф перуанського походження, один із найвідоміших майстрів модної фотографії – ред.), який не був добре знайомий з Діаною під час зйомок, розповів, що вона сказала йому, що ці фотографії були улюбленими для принца Вільяма і Гаррі.

"Коли ми відредагували знімки і відправили їх Діані на затвердження, вона сказала мені, що її сини сказали їй, що вони найбільше схожі на неї з усіх, що вони бачили", - сказав він у 2005 році.

Довідково

Новий фінальний сезон серіалу «Корона» відтворює шлях принцеси Діани до її смерті. В останніх двох сезонах "Корони" Діану зіграла Елізабет Дебікі. Фінальна серія, відзначеної багатьма нагородами, історичної драми Пітера Моргана, вийде у двох частинах на Netflix: перша половина епізодів дебютує у четвер, 16 листопада.

Нагадаємо

Король Великої Британії Чарльз ІІІ відзначив ювілей - 14 листопада монарху виповнилось 75 років.

Українські Національні Новини

УНН Lite

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві прикрили валютчиків, які продавали фальшиві долари

     • 35179 переглядiв

    На Львівщині через отруєння грибами померла 37-річна жінка

     • 27444 переглядiв

    Атака рф на Херсон: кількість постраждалих зросла до 8

     • 22435 переглядiв

    Дніпропетровщина: росіяни вкотре обстріляли Нікопольщину

     • 21157 переглядiв

    Херсон частково "без світла" через обстріли рф

     • 21164 переглядiв