ukenru
zhitel-mariupolya-zamovlyav-narkotiki-cherez-sotsialnu-merezhu

Житель Маріуполя замовляв наркотики через соціальну мережу

 • 10778 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. У Маріуполі співробітники поліції вилучили у місцевого жителя 35 згортків з метадоном, який він замовив через соціальну мережу. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Управління поліції в Донецькій області.

"Дільничі офіцери Центрального відділу поліції зупинили для перевірки документів громадянина, який підозріло себе поводив, озирався навколо себе та усіма способами намагався уникнути зустрічі з правоохоронцями, міняючи напрямок свого маршруту. В ході проведення поверхневого огляду поліцейські виявили у 30-річного місцевого мешканця підозрілі згортки. Для подальшої перевірки на місце було спрямовано слідчо-оперативну групу", - зазначено у повідомленні.

Всього у чоловіка вилучили 35 згортків, заповнених порошкоподібною речовиною, ймовірно метадоном.

"Чоловік пояснив, що замовив наркотик для власної потреби через соціальну мережу. Вилучені речовини направлено на експертизу", - додали у прес-службі.

Наразі поліцейські встановлюють особу, яка налагодила канал надходження наркотичних речовин до Маріуполя.
За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України ("Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту"). Чоловіку загрожує обмеження або позбавлення волі строком до трьох років.

Раніше УНН повідомляв, що співробітники СБУ вилучили на Полтавщині рекордну партію метадону вартістю понад 35 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП