ukenru
zhitel-kirovogradschini-otrimav-14-rokiv-tyurmi-za-vbivstvo-pensionerki

Житель Кіровоградщини отримав 14 років тюрми за вбивство пенсіонерки

 • 13702 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 22 вересня. УНН. Уродженця смт Побузьке Голованівського району засудили за розбій, який закінчився вбивством пенсіонерки. Про це йдеться у матеріалах справи Кіровського районного суду, передає кореспондент УНН.

"Пригода сталася 13 травня 2013 року. Обвинувачений із метою наживи проник до квартири пенсіонерки. Там почав жінку бити, а потім задушив жінку її ж хустинкою. На місці події потерпіла померла. Не знайшовши жодних цінностей, обвинувачений залишив місце злочину. Втім, його особу правоохоронці невдовзі встановили", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на суді сусідка потерпілої сказала, що померла жила скромно. Вбивство сталося після того, як по селищу пройшла чутка, що до пенсіонерки приїхала дочка та привезла 7 тисяч доларів на облаштування опалення у квартирі. Також жінка зауважила, що потерпіла не боялася відкривати двері незнайомим людям.

"У результаті, за сукупність злочинів, суд вирішив призначити обвинуваченому 14 років і шість місяців позбавлення волі з конфіскацією належного йому майна", - повідомили у суді.

Як повідомлялося раніше в УНН, у пенсіонерки в Києві знайшли схрон з патронами та гранатами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП