zelenskyi-zustrivsia-z-metiu-makkonakhi-ta-zaproponuvav-pidtrymaty-united24

Зеленський зустрівся з Метью Макконахі та запропонував підтримати UNITED24

 • 99352 переглядiв

Президент Зеленський під час свого візиту до США зустрівся з голлівудським актором Метью Макконахі та запропонував підтримати українську ініціативу зі збору коштів UNITED24.

Під час свого візиту в США, Президент Володимир Зеленський разом з першою леді Оленою Зеленською зустрілись з відомим голлівудським актором Метью Макконахі та його дружиною Камілою Алвес, а також з першою леді штату Юта, Еббі Кокс. Про це повідомили на сайті Президента України, пише УНН.

Деталі

Володимир Зеленський підкреслив значення підтримки України від світової спільноти та висловив вдячність американським знаменитостям за їхню допомогу.

Президент детально описав ситуацію на фронті та в містах, зокрема в Харкові, який страждає від російських повітряних атак. Він також висловив українську перспективу на досягнення стійкого миру, заснованого на "Формулі миру".

Зеленський звернувся до Метью Макконахі з проханням підтримати українську ініціативу зі збору коштів UNITED24.

Нагадаємо

За два роки платформа UNITED24 втілила в життя понад 100 проєктів для підтримки України. Зокрема, завдяки платформі вдалося створити перший у світі флот морських дронів, закупити безпілотники для армії, а також відбудувати інфраструктуру та досягти багато інших важливих результатів.

Популярні

Новини по темі

Кулеба про вступ до НАТО: "Не можемо чекати ще 75 років"

 • 79426 переглядiв

У Харкові прогримів вибух

 • 24654 переглядiв