zelenskyi-zaklykav-posyliuvaty-sanktsiinyi-tysk-na-rf-shchob-moskva-ne-mohla-adaptuvatys-do-obmezhen

Зеленський закликав посилювати санкційний тиск на рф, щоб москва не могла адаптуватись до обмежень

 • 29288 переглядiв

Президент України закликав посилити тиск на Росію, щоб агресор не міг пристосуватися. Зеленський подякував Британії за підтримку та наголосив на важливості співпраці у сфері безпеки та оборони.

Президент України Володимир Зеленський закликав посилити тиск на росію за війну в Україні, щоб агресор не міг використати жодного дня для того, щоб пристосуватися до тиску на нього. Про це Зеленський заявив під час виступу на засіданні уряду Великої Британії, передає УНН.

Деталі

Вчора ми вже мали дуже продуктивну зустріч – дуже вам дякую – із представниками оборонно-промислового комплексу. Там були також міністри оборони й торгівлі. Зустріч була справді предметною. І я сподіваюся, що зараз ми будемо працювати ще активніше. Справді, під час упровадження змін важливо не втрачати жодного дня, і що швидше ви дієте, то більших результатів ви досягнете. І той самий принцип стосується тиску на росію за війну: ми маємо бути максимально енергійними, щоб агресор не міг використати жодного дня для того, щоб пристосуватися до тиску на нього

- сказав Зеленський.

Він подякував Британії й усім партнерам, які забезпечують реальну силу санкцій проти росії та які працюють разом із нами над рішенням, яке дозволить всі прибутки від заморожених російських активів використовувати для захисту від російської агресії, а пізніше дозволить ці активи конфіскувати.

Я хочу підкреслити, що сьогодні відчуття безпеки для кожної людини не може бути відокремлене від загальної безпекової ситуації в країні та здатності держави захищати себе. Я ціную ваше завдання зробити Британію та всю Європу більш безпечними та захищеними. Я сподіваюся, що ви досягнете успіху. Наша двостороння безпекова угода з Великою Британією була першою та багато в чому взірцевою для інших угод. Ми в Україні надзвичайно вдячні за таке лідерство. Я сподіваюся, що ми зможемо досягти основних цілей нашої угоди за роки роботи вашого уряду. Я дуже ціную те, що наші міністри щойно підписали договір про оборонно-промислову підтримку, практичний документ. Ми повсякчас повинні пам'ятати, що співпраця у сфері безпеки та оборони між Україною та Великою Британією завжди має значення

 - додав Зеленський.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський закликав прем’єр-міністра Великої Британії Кіра Стармера продемонструвати своє лідерство щодо "далекобійності" України.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Орбан пообіцяв продовжити "мирну місію" попри критику ЄС

     • 27981 переглядiв

    ЗСУ збили ще один російський Су-25 на Донеччині

     • 20877 переглядiв

    У Херсоні затримали колаборанта, який працював на сальдо

     • 19337 переглядiв