ukenru
zelenskyi-zaiavyv-shcho-ukraina-mozhe-provesty-obmezheni-nastupalni-operatsii-a-shchob-vytisnyty-okupantiv-potribno-bilshe-zbroi-wp

Зеленський заявив, що Україна може провести обмежені наступальні операції, а щоб витіснити окупантів, потрібно більше зброї - WP

 • 44200 переглядiв

Україна може провести обмежені наступальні операції, але потребує більше зброї, щоб витіснити російських окупантів, заявив Президент Володимир Зеленський в інтерв'ю The Washington Post.

Україна може провести обмежені наступальні операції, а щоб витіснити російських окупантів, потрібно більше зброї. Про це заявив Президент Володимир Зеленський в інтерв'ю The Washington Post, передає УНН.

Деталі

Зеленський сказав, що поки Україна не дізнається, що вона зберігає підтримку США, "ми залишимося там, де зараз є на сході". Президент, як пише видання, сказав, що Україна може провести обмежені наступальні операції, але "щоб їх (росіян – ред.) витіснити, нам потрібно більше зброї".

Відсутність допомоги від США означає відступати крок за кроком - Зеленський30.03.24, 11:54 • [views_0]

"Ми втратили пів року", поки Конгрес сперечався. "Ми більше не можемо гаяти час. Україна не може бути політичним питанням між сторонами", заявив Зеленський.

Він сказав, що критики допомоги Україні не розуміють ставок у війні.

"Якщо Україна впаде, путін розділить світ" на друзів і ворогів росії, сказав Зеленський.

Зеленський назвав країни, які можуть бути під загрозою у разі програшу України29.03.24, 16:18 • [views_0]

На запитання, чи вважає Зеленський президента США Джо Байдена надто обережним у постачанні зброї, як іноді заявляють критики, Зеленський відповів: "Я думаю, що він обережно ставиться щодо ядерної атаки з боку росії".

На його думку, путін не ризикнув би щодо ядерного обміну, але він визнав, що російський диктатор непередбачуваний. "Він божевільний. У світі немає нікого, хто міг би на 100% сказати, що він буде робити. Ось чому Байден обережний", - сказав Зеленський.