zelenskyi-vvazhaie-shcho-putin-mozhe-sprobuvaty-provesty-sukhoputnu-operatsiiu-u-krainakh-baltii-chy-moldovi

Зеленський вважає, що путін може спробувати провести сухопутну операцію у країнах Балтії чи Молдові

 • 25167 переглядiв

Зеленський вважає, що путін може розпочати наземну операцію в неядерних країнах, таких як Молдова або країни Балтії, щоб дестабілізувати їх і посилити свої позиції на переговорах.

путін може зважитися на проведення сухопутної операції у країні, яка не має ядерного потенціалу, – Молдові чи країнах Балтії. Про це сказав президент Володимир Зеленський у інтерв'ю французьким медіа BFM TV та Le Monde, пише УНН.

Деталі

Володимир Зеленський зазначив, путін навряд чи використає ядерну зброю або наважиться на вторгнення у країну, яка має ядерний потенціал. Але путін може розпочати сухопутну операцію у країнах, які такого потенціалу не мають.

Сухопутна операція може стосуватися балтійських держав, якщо це НАТО, може бути Молдова. Я впевнений, що він буде дестабілізувати Казахстан, для того, щоб мати діалог з Китаєм. Його плани зрозумілі: чим більше дестабілізаційних точок у світі, тим більша його перемовна позиція. Ось що робить путін, йому не потрібно знищити повністю ту чи іншу державу у світі, для перемовин достатньо її дестабілізувати і зайняти якусь частину цієї держави

- сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо

Президент Володимир Зеленський заявив, що останні дії рф свідчать про неадекватність російського президента володимира путіна, метою якого є знищення України. 

Для путіна перемир’я було б способом перевести дух - Зеленський про пропозицію Папи Римського12.03.24, 09:45

Популярні

Новини по темі